Beachvolleybalkamp club Kastalia 2021 

               Beachvolleybal "trainingskamp" in de meivakantie 2021.

 In de herfstvakantie 2021 gaan we met een groep Nederlandse beachvolleyballers naar club Kastalia, HET beach resort in Turkije, waar we samen de afsluiting vieren van het beachvolleybal seizoen 2021. We organiseren dit jaar 1 week een beachvolleybal kamp. Natuurlijk is het ook dit jaar weer mogelijk om eerder te komen en/of langer te blijven.

De herfstvakantie van de regio Noord en Midden is van 16 tot 24 oktober. Regio Zuid heeft een week later vrij en kan dus niet met de andere 2 regio's tegelijk mee. 

Eventuele extra dagen kunnen worden bijgeboekt en moeten worden aangeven op het aanmeldformulier. Voor prijzen zie "prijzen pagina".

We hebben eigen velden tot onze beschikking voor trainingen en toernooien! Op ieder veld heb je je eigen trainer en oefen je alle technieken, tactieken en worden wedstrijdsituaties doorgenomen.                                                    

Wanneer je mee gaat naar een all-inclusive resort waar meer dan 30 velden gebruikt worden door een internationaal gezelschap van Noren, Zweden, Denen, Oostenrijkers, Zwitsers, Duitsers en Nederlanders, we 2 x per dag trainen en tussendoor genieten van de 4 zwembaden, het strand en het heerlijke eten, s 'avonds lekker kunnen genieten van een entertainment programma of gewoon wilt luieren dan kun je via de site Playa del SOL inschrijven of info@solsports.nl meer informatie aanvragen.

 Je kunt kiezen uit de volgende opties;

1e : verblijf en trainingen door ons laten verzorgen, je blijft een week (8 dagen/ 7 nachten). 

2: je komt eerder/later dan de standaardreis en boekt extra dagen je verblijf.

3e: je regelt zelf je verblijf en je reis en betaald alleen voor het sportieve deel! 

Je vliegreis wordt NIET door ons verzorgd, vanuit Duitsland naar Antalya of Gazipasa vliegen is vaak goedkoper, maar ook kun je vanuit Eindhoven of Rotterdam een goedkope vlucht vinden.

Sinds 2020 is er voor Turkije geen visum meer nodig.

Verblijf alleen of met je partner in een 2-persoonskamer. Een 3-persoonskamer en een familiekamer (4 of 5 personen) is ook mogelijkheid.

Verblijf (All Inclusive*) is voor 8 dagen (=7 nachten) vanaf € p.p (afhankelijk van kamer), voor de trainingen betaal je €175 (5 dagen; 2 trainingen per dag). 

*All inclusive = ontbijt, lunch en diner + alle drankjes en snacks zitten bij het bedrag in. (Geen extra kosten)

 

Houd je ook rekening met een transfer van het vliegveld naar het resort?

Maak simpel je website Eigen site maken